Blog o všem, co se mi vyloupne v hlavě a napíšu to sem.

Kterak jsem zeleninu kupoval...

5. 5. 2009 18:07
Rubrika: Život a já

Dneska jsem byl na nákupu. Maminka mi na lístek napsala, že mám koupit mimo jiného kedlubny, ředkvičky a ovoce.

Pravda, asi by bylo lepší jít do zeleniny ale to bych musel ještě do dalších obchodů tak sem šel do jednoho z těch supermarketů, jak tam maj všechno, takže to bylo všechno jedním vrzem...

A když sem tam vešel, přesvědčilo mě to. Proč bych měl chodit do zeleniny? Už nebyl důvod. Zmenšili zeleninu asi na půlku. Asi šetřej místem - to víte, je ekonomická krize takže je to vlastně dobře. A o inteligentní využití prostoru se snad bát nemusím, něco tam snad přibyde. No ale přeze všechny příjemné myšlenky na zlepšení a využití místa jsem stále neměl nakoupeno. Tak sem se rozhlíd po tom, co tam zbylo. Banány. Ty vypadaj fakt pěkně. Jsou z Kostariky. Páni, to je daleko. Teda počkat...kde to vlastně je? No to je jedno ale vypadá to, že krize se jich asi nedotkla. Jak by jinak tu cenu udrželi na 39,90?

No tak ovoce nějaký maj. A teď co ty kedlubny? Hele nějaký tady taky jsou. A tak krásně načervenalý. A vubec nemaj zvadlý listy. Jejejej jak to asi dělaj? Jo a dokonce sleva při nákupu dvou kusů! Jo to asi že si domů odnesu víc těch malinkatejch broučků co do toho udělali ty dirky. No to si nesmím nechat ujít!

No a co ředkvičky? Hele, hneda nad kedlubnama. A takový velikánský! skoro jako pěst! By mě zajímalo, čím to hnojej, určitě by se to hodilo třeba mamce na kytky! A dokonce sou český! To asi maj nějakej superskleník! Joo, konečně!!! Ovoce a zelenina budou po celej rok!!!

Nakonec sem skončil u Italskejch okurek. Byly divný. Byly zelený. To je nuda. Proč sou okurky pořád jen zelený? A měly normální cenu. To je nuda. Proč jim nedaj slevu nebo je nepředražej? A eště k tomu ani nebyly s boučkama. To je nuda. Měly by k nim taky přidat nějakej bonus. No řekněte, kdo si takový blbý nudný okurky koupí? Vždyť tam má banány! A ředkvičky! A kedlubny!

Zobrazeno 633×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio