Blog o všem, co se mi vyloupne v hlavě a napíšu to sem.

Já, blog a jeho smysl.

6. 8. 2008 0:13
Rubrika: Život a já

Takže na začátek.

Proč bych zrovna já měl mít blog? k čemu mi to bude? Stejně to ani nikdo nebude číst. A i kdyby na to někdo náhodou narazil, nebudu schopnej napsat tam žádný smysluplný články.

Jsem hodně zvláštní osobnost. To jsme sice všichni, každý je zvláštní a to tak zvláštní, že už to víc ani nejde. Ale o sobě vím v čem aspoň nekteré ty svláštnosti spočívají.

Mám občas problémy srovnat si v hlavě svoje myšlenky zážitky. Potřebuju je někam zapsat abych se v nich aspoň trochu vyznal. Ale na to, abych si vzal papír a tužku jsem línej. A navíc - papír je omezenej svým formátem a tužka taky.

Přitom každá vteřinka našeho života má svůj smysl a aby měl smysl celý můj život, měl bych si ty vteřinky uspořádat uplně všechny. Proto jsem se rozhodl, že budu ty vteřinky zapisovat sem. že by mi došlo místo se nebojím a pokud budou mít ty moje myšlenky nějaký smysl, možná to dá něco i někomu jinému než mě. Ale žádný hlubší smysl v mých článcích neočekávejte a třeba pak budeme všichni překvapeni.

Nevím, jak to nakonec s mým blogem dopadne, možná tohle nakonec bude jedinej a poslední článek ale doufám že ne, že mi pomůže aspoň trochu uspořádat myšlenky a nějak smysluplně je pro případné čtenáře zapsat.

Zobrazeno 723×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio